Menu

Ćao, ja sam Dragana,

i dobrodošli na moj blog gde ćete da nađete korisne informacije i savete vezano za studije i stipendije u Americi, PR i komunikacije.

Štreber i sanjar po prirodi, oduvek sam verovala da je moja supermoć ljubav prema učenju. Bilo je dosta oblasti za koje nisam bila najtalentovanija u školi, ali oh boy kako sam bila uporna da materiju što bolje razumem i dokučim. Iako sam mogla uspešno da savladam čak i omraženu, za mnoge, fiziku, moje srce uvek je pripadalo stranim jezicima i kulturama.

Upravo mi je učenje stranih jezika i omogućilo neke od najdivnijih prilika za nezaboravna putovanja i iskustva. Master sam završila u Rusiji, u malom sibirskom gradu Tjumenu, gde sam preživela -40˚ C i shvatila zašto Rusi imaju toliko reči za sneg i led. Preko posla sam putovala i tri meseca provela u Wuhanu, pre nego što je grad dobio svetsku popularnost zbog ne tako lepih događaja.

Pre samo godinu dana bila sam tačno gde ste vi sada – sa jako malo informacija i velikim snovima da se usavršavam u Americi, prikupljam nova internacionalna iskustva i započnem svoj blog. Pisanje i pričanje moje priče me je dovelo do Fulbright stipendije, master studija iz komunikacija i medija na Univerzitetu Montclair, kao i do ovog bloga. A, to je samo početak.

Verujem da su vaši snovi putokaz ka ostvarenju vašeg najvećeg potencijala. I ako vaši snovi, baš kao moji, prelaze granice vaše države, radujem se da vam pružim podršku na tom putu. Upravo zbog toga sam i započela ovaj blog, kao moju mini mapu koja može i vas da odvede na studije u Ameriku ili da vam pomogne da savladate veštine pisanja i komuniciranja, koje su, po meni, temelj svakog ostvarenog i uspešnog života i biznisa.

Tu sam da vas saslušam i podržim. Javite mi se.